Klant aan het woord

Wij zijn 100% onafhankelijk én transparant.

Daar kunnen wij u vanzelf veel over vertellen.

Wij laten liever onze klanten zelf aan het woord

hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren.

Wat zeggen klanten over FACN?


Op deze pagina staan beoordelingen over FACN gepubliceerd door onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst.


Waarom is jouw beoordeling belangrijk?

In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het daarom belangrijk om jouw ervaringen te weten. Met behulp van je ervaringen met ons, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je jouw klantervaring naar ons toestuurt.

Klantbeoordelingen FACN 2021



Henry heeft voor ons heel snel de hypotheek geregeld. Wij moesten even wachten voordat alle stukken compleet waren (o.a. taxatierapport duurde even ivm op te richten VvE). Daardoor aan het einde wat tijdsdruk, maar door de inzet en het meedenken van Henry is onze hypotheek tijdig geregeld!
Daan & Tara, 27 september 2021 om 09:38 Beoordeling: 10


Snelle antwoorden op vragen, en benodigde acties snel toegestuurd.
Huberts, 23 september 2021 om 21:54 Beoordeling: 10


Mijn ervaring met zelfhypothekenafsluiten.nl is uitstekend. In 7 dagen tijd een hypotheek rond. Bijna alles kon online (ik hoefde alleen de deur uit voor een gewaarmerkte kopie van mijn ID bewijs). Mijn adviseur (Henry Luigjes) reageerde steeds heel snel en kwam met adequate adviezen.
J.M., 16 september 2021 om 15:19 Beoordeling: 10


Wij zijn goed geholpen door Henry bij het afsluiten van onze hypotheek. Hij reageerde altijd snel op vragen en gaf duidelijk en tijdig aan welke documenten nodig waren. Wij zijn zeer tevreden!
Jan, 16 september 2021 om 20:58 Beoordeling: 8


Ook wij hebben onze hypotheek kunnen regelen, erg tevreden! Je ontvangt snel duidelijke vragen/antwoorden.
Paulien, 31 augustus 2021 om 20:30 Beoordeling: 10


Prettige dienstverlening voor de aanvraag van een hypotheek wat we zelf al grotendeels hadden uitgezocht. Doet wat nodig is, helpt je snel en let ook op de details die nodig zijn.
Luuk, 31 augustus 2021 om 08:52 Beoordeling: 9


Ook wij hebben onze hypotheek kunnen regelen, erg tevreden! Je ontvangt snel duidelijke vragen/antwoorden.
Paulien, 31 augustus 2021 om 20:33 Beoordeling: 10


Erg doelgerichte en prettige aanpak. Dankzij heldere en snelle antwoorden binnen enkele weken de hypotheek rond. Aanrader!
Clyde, 30 augustus 2021 om 19:41 Beoordeling: 10


Als je weet wat je wil is deze site heel makkelijk en de reactietijd op een vraag supersnel.
Sylvia Kanbier, 29 augustus 2021 om 16:22 Beoordeling: 8


Goed geholpen door Henry met onze hypotheekaanvraag. Snelle reactie en duidelijke uitleg bij onderdelen welke wij nog moesten aanleveren.
Renée, 19 augustus 2021 om 21:46 Beoordeling: 9


Bedankt Henry voor de snelle en goede afhandeling. Echt een aanrader!
Peter Jordaan, 18 augustus 2021 om 14:33 Beoordeling: 10


Wij hebben de ervaring met zelfhypotheekafsluiten.nl als heel positief ervaren. Henry, onze specialist, was altijd bereikbaar voor vragen, zowel telefonisch als via de chat. Acties worden snel uitgezet. Kortom volgende keer doen we het weer via zelfhypotheekafsluiten.nl
Ronald van Ham, 18 augustus 2021 om 14:55 Beoordeling: 10


Wij kunnen zelfhypotheekafsluiten zeker aanraden. Net onze hypotheek overgesloten en alles verliep probleemloos. Henri Luigjes is deskundig, snel, en denkt goed mee. We hadden altijd binnen no time antwoord op vragen of ingezonden documenten. Geen belmenu's, geen wachttijden, heerlijk! Dank voor de begeleiding. John & Karin
John, 16 augustus 2021 om 18:12 Beoordeling: 10


Ik ben zeer tevreden, ben goed geholpen door Henry. In het begin was het even wennen maar doordat hij snel en adequaat reageert kreeg ik vertrouwen in zijn dienstverlening. Enig advies van een bevriende professional was bij ons bij de opstart en de kennistest wel nodig maar ik zou het een volgende keer weer zo doen!
N. van Lierop, 12 augustus 2021 om 10:44 Beoordeling: 9


Zeer prettig. Erg fijne begeleiding en zeer snelle doorloop. Eigenlijk altijd binnen een uur response. Zeker een aanrader voor een execution only. Dank Henry!
Joost, 10 augustus 2021 om 11:58 Beoordeling: 10


Wij zijn erg blij met de assistentie van Henry. We kregen snel reactie en zijn erg tevreden! Zeker aan te raden!
Sander V., 3 augustus 2021 om 14:17:03 Beoordeling: 9


Alles goed afgehandeld, snelle behandeling van de documenten
Adrie, 28 juli 2021 om 11:39 Beoordeling: 8


Mijn ervaring met Henry Luigjes was super, snelle reacties en afhandeling.
M.K., 27 juli 2021 om 19:15 Beoordeling: 9


Erg goede ervaring, Interactief overleg voor de beste oplossing. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Frits, 23 juli 2021 om 13:48 Beoordeling: 9

Ik ben erg blij met de hulp die ik heb gekregen. Ik vond het communiceren prettig en ik kreeg snel reactie. Zelfs in de avonden werd er soms gereageerd. Bedankt Henry!
Tony, 23 juli 2021 om 14:46 Beoordeling: 9

Voor het oversluiten van onze hypotheek zijn we geholpen door Henry. We zijn erg tevreden met de snelle dienstverlening en duidelijke communicatie tijdens het proces.
B., 19 juli 2021 om 17:04 Beoordeling: 9

Zojuist een heel fijn telefoon gesprek gehad omtrent een execution only hypotheek. Zoals we weten komt dit eigenlijk zonder advies. Ik belde dan ook voor een simpele vraag echter monde dit uit in een zeer prettig 'zo goed als' advies gesprek. Er werd niet moeilijk gedaan en ook zeker niet met halve antwoorden gesproken. Erg professioneel als je het mij vraagt. Ik ga dan ook zeker een aanvraag via deze site indienen en ben er nu al van overtuigd dat wij een zeer prettige samenwerking tegemoet gaan.
D., 15 juli 2021 om 15:59 Beoordeling: 8

Zeer goede samenwerking met Zelf hypotheek afsluiten. Adequaat en snel geholpen met het afsluiten van onze hypotheek.
Peter en Linda, 14 juli 2021 om 21:06 Beoordeling: 9

Mijn hypotheek was binnen een aantal dagen geregeld. Ben goed geholpen door Henry. Hij reageert snel op de berichten en heeft veel kennis.
Sultan, 13 juli 2021 om 17:13 Beoordeling: 8

Aanloop was wat moeilijk met aan te leveren documenten, dit terwijl alles toch goed voorbereid was. Dit lag niet aan Zelf Hypotheken afsluiten, maar meer aan de geldverstrekker. Prima geholpen door Henry, bekwaam en snelle reacties. Zeker aan te raden!
Van Dorst, 12 juli 2021 om 12:57 Beoordeling: 9

Snelle, vriendelijk en professionele service
AJ Besteman, 2 juli 2021 om 21:15 Beoordeling: 9

Voor het oversluiten van mijn hypotheek ben ik goed en kundig geholpen door Henry. Ik had veel zelf voorbereid en bedacht, maar het is fijn dat hij het hele traject daarin begeleidt en te allen tijde zijn hoofd koel houdt. Reageert snel op vragen en opmerkingen ondanks de drukte, top! Opmerkelijk dat deze goede dienstverlening tegen deze tarieven kan worden gegeven, blij mee!
AE, 1 juli 2021 om 15:05 Beoordeling: 9

Ik ben uitstekend geholpen door zelfhypotheekafsluiten.nl. De communicatie met Henry was snel en duidelijk, en de verhoging van onze hypotheek was razendsnel rond. Het ‘doe het zelf’ proces doet in geen enkel opzicht onder voor de traditionele hypotheekaanvraag. Er is direct contact en advies als het nodig is. Een aanrader.
Emil, 30 juni 2021 om 16:42 Beoordeling: 10

Zeer positief, goed geholpen en snelle reacties op vragen. Nogmaals dank!
Rob van den Enden, 23 juni 2021 om 21:49 Beoordeling: 8

Mijn hypotheek is uitstekend geregeld geworden door de heer Luigjes. Ik heb de keuze gemaakt voor een execution-only hypotheek, zonder advies. Echter kon ik altijd met vragen terecht, zowel via chat als telefonisch. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een uitermate tevreden klant ben. Bij een eventuele volgende hypotheek zal ik weer aankloppen bij Zelfhypotheekafsluiten
Bas, 21 juni 2021 om 11:48 Beoordeling: 10

Ik heb gebruik gemaakt van zelfhypotheekaflsuiten.nl omdat ik er van overtuigd was over voldoende financiële kennis te beschikken om dit zelf te kunnen doen. Echter dien je daarbij bijna altijd alsnog een tussen partij te gebruiken. Dit was een groot succes, ondanks dat je geen advies krijgt werden wel nog kleine aanvullingen gedaan en werd ik goed begeleid in het proces. Het vereist natuurlijk de nodige kennis van hypotheken maar voor iedereen met een beetje tijd en financiële kennis is het zeer gemakkelijk op deze manier een hypotheek zelf af te sluiten. Ik zou iedereen dan ook adviseren om via een zelfhypotheekaflsuiten.nl zijn aanvraag te doen!
​​​​​​​Quirien, 21 juni 2021 om 21:16 Beoordeling: 9


Dit was de derde maal dat ik een hypotheek afsloot via Zelfhypotheek en de communicatie, zowel via internet als telefonisch en via mail verliep snel en goed. Wij zijn heel blij met de nieuwe maandelijkse lage hypotheek waar wij ons de komende 30 jaar geen zorgen over hoeven te maken. Ik zal deze ervaring zeker doorvertellen aan familie en vrienden.

Winni van Dam, 18 juni 2021 om 21:32 Beoordeling: 8


Erg goed geholpen door Henry. Hij reageert zeer snel zodra je nieuwe gegevens geupload hebt. Bovendien heeft hij goede tips waar je op moet letten. Binnen 3 weken was de hypotheek rond, waarvan we nog het meeste tijd kwijt waren met het wachten op de beoordeling door de hypotheek verstrekker. Al met al zeer goede service tegen een zeer scherpe prijs. Jos Leiden, 18 juni 2021 om 21:21 Beoordeling: 10


Henry, van ZELF Hypotheek afsluiten, heeft mij zeer goed geholpen aan een hypotheek die volledig naar mijn wens is. Er werd snel gereageerd op mijn vragen en die van de hypotheekverstrekker. Kan ik iedereen aanraden.

Simon van de Polder, 18 juni 2021 om 18:56 Beoordeling: 10


Wij wilden graag een appartement voor onze dochter kopen. Het internet is een prima bron om informatie te vinden. Het kost veel tijd en je moet het ook wel leuk/interessant vinden om het allemaal zelf uit te zoeken. Een tweetal ‘gratis’ adviesgesprekjes bij de bank leverde wel ideeën op maar naar mijn mening zijn deze vooral gericht op het krijgen van een adviesopdracht. In ons geval leek de beste hypotheek ook nog eens te worden geadverteerd als ‘doe het zelf, zonder advies’. Groot was mijn teleurstelling, toen dat niet mogelijk bleek omdat wij beiden al 57+ zijn. “Zelf hypotheek afsluiten” maakte dit wel mogelijk. Efficiënte website, persoonlijke begeleiding: allemaal prima geregeld. Harry is heel snel met beantwoorden van vragen. Het mag dan geen advies genoemd worden, maar we kregen alles snel voor elkaar. Door de overspannen huizenmarkt is de offerte verlopen zonder dat zij een winnend bod hebben gedaan. Jammer. Maar wel fijn, dat we nu aan de hypotheek maar een fractie kwijt zijn van wat een hypotheekadviseur vraagt. Maar je moet dus wel zelf echt weten wat je wilt, dus ik zou niet de prijs van het advies een doorslaggevende rol bij de keuze laten zijn. Maar voor ons: top!
Paul, Arnhem, 18 juni 2021 om 17:38 Beoordeling: 9


Goede en snelle afhandeling met waardevol advies. Het is even flink wat invulwerk, maar daarna verloopt het allemaal soepeltjes en snel. Er wordt vlot gereageerd en de antwoorden op evt. vragen zijn to the point en deskundig. Als je al een behoorlijk duidelijk beeld hebt wat je wilt qua hypotheek is dit een snelle en voordelige wijze van afsluiten. De volgende keer weer, indien nodig.

Michael, 12 juni 2021 om 13:06 Beoordeling: 9


Vanwege de hoge kosten elders ben ik gaan zoeken naar een alternatieve optie voor het aanpassen van onze hypotheek. Ik ben toen uitgekomen bij zelfhypotheekafsluiten.nl. Nadat ik even de tijd had genomen om aan de digitale communicatie te wennen werd ik steeds enthousiaster. De lijntjes waren kort en de opvolging snel en accuraat. De aanpassing was uiteindelijk snel afgerond. Deze manier van werken heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal dit dan ook bij iedereen aanraden. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan komen we zeker terug.

Marthijn, 8 juni 2021 om 11:47 Beoordeling: 10


Wij zijn zeer tevreden over het contact, zeer snel in reactie. De hypotheek was zo geregeld Top!

Kirsten Geysen-Hulsman, 3 juni 2021 om 17:45 Beoordeling: 10


Prima geholpen door Henry, reageert snel en duidelijk. Zorg dat je weet wat voor hypotheek je nodig hebt , lever aan wat Henry je vraagt en rest is zo gepiept!

Rob, 2 juni 2021 om 21:22 Beoordeling: 10


Het is voor mij een fijne manier om een hypotheek af te sluiten. Met hulp waar nodig en duidelijke communicatie. Voor mij een perfecte werkwijze om tot een goedgekeurde hypotheekaanvraag te komen. Het is in mijn ogen een manier voor werken die bij het hier en nu past.

Robin, 31 mei 2021 om 14:05 Beoordeling: 10


Efficiente service. Prima ondersteuning en behulpzaam terwijl het in ons geval niet om een standaard aanvraag ging

Rene, 29 mei 2021 om 06:59 Beoordeling: 10


Prima ervaring met het oversluiten van onze hypotheek. Vlotte, adequate, vriendelijke ondersteuning daar waar nodig. Absolute aanrader wanneer je precies weet wat je wilt en weet wat de evt financiële en belastingtechnische consequenties zijn. Binnen 2 maanden ondertekenden we onze hypotheekakte bij de notaris.

Ed, 25 mei 2021 om 22:46 Beoordeling: 10


Wij zijn door Henry van ZELF Hypotheek Afsluiten begeleid voor de oversluiting van onze hypotheek. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren, de deskundigkundigheid en de snelheid van beantwoorden van vragen en berichten. Super tevreden over de gang van zaken.

D., 25 mei 2021 om 16:37 Beoordeling: 9


Als gepensioneerde willen wij ons hypotheek vrije huis opknappen en wat financiële ruimte voor onszelf creëren. nieuwe hypotheek op het huis nemen was de oplossing. De hoge bemiddeling kosten hielden ons tegen, tot dat wij via internet op zelf hypotheek afsluiten kwamen test afgelegd en contact gezocht. alles wordt snel en keurig digitaal afgehandeld door Henry. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen die de advies kosten wil drukken ZELF Hypotheek afsluiten aanbevelen.

Herman, 19 mei 2021 om 16:52 Beoordeling: 10


Snel reactie. Professionele handeling manier. Heel goed ervaring.

Crystal, 17 mei 2021 om 14:40 Beoordeling: 10

Ik heb Henry van ZELF Hypotheek Afsluiten als zeer deskundig ervaren en werd door hem goed begeleid. Er werd snel gereageerd op vragen en berichten. Een top bedrijf.

Ko de Putter, 14 mei 2021 om 10:08 Beoordeling: 10


heel erg positief, iemand met veel kennis die ook erg behulpzaam is bij de hypotheekaanvraag. Vragen worden snel beantwoord ook in het weekend.

Rob, 14 mei 2021 om 11:42 Beoordeling: 9


Over Henry zijn we meer dan tevreden. De hypotheek was snel geregeld mede omdat Henry geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Zelfs op zaterdag werd nog gereageerd op onze berichtjes. Van aanvraag tot hypotheek heeft slechts een paar weken geduurd. Ook de manier van communiceren was duidelijk en prettig.

Esmay Janssen, 13 mei 2021 om 11:23 Beoordeling: 10


Een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij! Ik heb het overzichtelijke klantportaal, de reactiesnelheid en de vriendelijke service als prettig ervaren.

Tom, 12 mei 2021 om 08:20 Beoordeling: 9


Voor het afsluiten van mijn hypotheek heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Zelf Hypotheek Afsluiten. Buiten de snelheid, accuraatheid en de dienstverlening waren wij zeer gecharmeerd van de manier van communiceren. Van alle voortgang werden we direct op de hoogte gehouden. Nogmaals Henry, onwijs bedankt voor de service, ik kan iedereen dit aanraden

Andre, 29 april 2021 om 15:47 Beoordeling: 10


Henry neemt de tijd en beantwoord al je vragen. Wij zijn zeer tevreden. Door onze beperkte kennis over hypotheken heeft Henry met alle stappen geholpen en al onze vragen beantwoord. Uiteindelijk kregen we zelfs, na het invullen van de kennistest, alles voor de gereduceerde prijs.

Joop en Corina, 28 april 2021 om 09:19 Beoordeling: 9


Heb snel en fijn contact gehad en de hypotheek was snel rond. Het bespaart een hoop consultantkosten en daarom zeker een aanrader om mee zaken te doen!

Jelle, 28 april 2021 om 09:41 Beoordeling: 8


Zeer goede ervaring met deze manier van afsluiten, ik werd op een deskundige manier geholpen. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Aanrader! Mvg Wim

Wim van der Lichte, 27 april 2021 om 11:11 Beoordeling: 9


Geweldig! Henry denkt mee en is duidelijk. Super communicatie maar vooral deskundig! Binnen 2 weken de complete oversluiting geregeld.

Jacqueline, 15 april 2021 om 09:59 Beoordeling: 10


Middels zelfhypotheek afsluiten een tweede hypotheek afgesloten op onze woning. Voordelig geprijsd en goede begeleiding van Henry Luigjes. Een eventuele volgende hypotheek zullen wij zeker via zelfhypotheekafsluiten.nl afsluiten.

Dennis M, 14 april 2021 om 13:22 Beoordeling: 10


Wij zijn zeer vakkundig, betrouwbaar en snel, geholpen door dhr. Henry Luigies, bij het afsluiten van onze hypotheek.

H. Wiering, 14 april 2021 om 12:45 Beoordeling: 9

Goed en vakkundig geholpen door Henry. Binnen twee weken alles geregeld. Top gedaan.

Ralph Bulle, 6 april 2021 om 20:15 Beoordeling: 9

Ons kontakt met de heer Luigjes hebben wij als bijzonder plezierig ervaren. Hij is zakelijk, kort en bondig en to the point! Ik realiseer mij dat een en ander elkaar overlapt. Hoewel wij kozen voor execution only, ontvingen wij toch op cruciale punten zeer nuttige tips! Wij kunnen bemiddeling door de heer Luigjes van harte aanbevelen!

Eveline, 31 maart 2021 om 11:13 Beoordeling: 8


Een absolute aanrader voor als je zelf een duidelijk beeld hebt welke hypotheek je voor ogen hebt en wat daarbij nodig is. Oplossingsgericht, vlot, behulpzaam, kosten bewust, vriendelijk en een zeer goede portal voor interactief afhandelen van de hypotheek aanvraag.

Jules Jansen, 30 maart 2021 om 19:35 Beoordeling: 9


Goed en vlot geregeld, ondanks dat ik geen standaard geval ben. Interactie is prettig en vlot. Opvolgen van acties en inzicht in status via het electronisch dossier werkt erg goed. Veel van het werk dat je sowieso ook met een adviseur moet doen is nu niet anders. Wat er moet gebeuren en wanneer is ook heel duidelijk. Wel moet je heel goed weten wat je wilt tav de hypotheek. Op basis daarvan krijgt je één offerte met één looptijd, vorm en rente. Er is geen flexibiliteit om iets aan te passen zonder dat dat extra kost. Absoluut een aanrader als je weet wat je wilt en zelf je hypotheek wilt en kunt regelen. DANK!

Peter, 29 maart 2021 om 09:29 Beoordeling: 9


Prima geholpen

Arno, 29 maart 2021 om 13:44 Beoordeling: 10


Een hele prettige samenwerking. Die ervaring had ik al eerder. Steeds een vriendelijk mail, zeer snelle reacties op vragen, en via een heel duidelijk en veilig online systeem. Je kunt gewoon niets verkeerd doen. Ik kan het een ieder die een beetje bedreven is op de laptop aanbevelen. Je betaalt een laag tarief en krijgt een prima hypotheek.

Elly, 26 maart 2021 om 08:38 Beoordeling: 9


Zo ik me herinner kwam ik op deze site via Financieel Advies Centrum. Die Henry is top! De vertragingen die er waren kwamen van mijn kant, die Henry reageerde altijd snel. Als ik een soortgelijk iets had zou ik weer hiervoor kiezen.

Gerard, 26 maart 2021 om 16:15 Beoordeling: 10

Zeer fijne ervaring om zelf via een online portal de hypotheek te regelen. Geen onnodig advies gekregen. Simpel en eenvoudig ontslag uit hoofdelijk geregeld bij bestaande geldverstrekker. Met de hulp van Henry die snel reageert op vragen of aangeleverde stukken is het goed doen om ZELF je hypotheek af te sluiten!

Jeroen, 26 maart 2021 om 15:37 Beoordeling: 10


Henry heeft erg goed geholpen bij het aanvragen van mijn hypotheek. Hij was altijd goed bereikbaar en reageerde snel op mijn vragen.

Stan, 25 maart 2021 om 20:55 Beoordeling: 10


Ik heb goede ervaringen met ZELF Hypotheek afsluiten. Ik kon online alle aanbieders vergelijken en na mijn keuze was het ook vrij makkelijk om alle documenten online aan te leveren. Ook de communicatie met Henry Luigjes verliep prettig; hij antwoordde snel en was ook duidelijk in zijn communicatie. Voor iemand die al weet wat hij wil is dit een erg prettige manier om je hypotheek snel en voordelig te regelen.

Stefan, 25 maart 2021 om 14:12 Beoordeling: 9


Henry heeft ‘n betrouwbare indruk bij mij achtergelaten. Zeker aan te bevelen....

Cor Mol, 23 maart 2021 om 21:19 Beoordeling: 8

Het leek eenvoudig om simpel een overbruggingskrediet aan te vragen. Achteraf is het toch vrij veel administratief werk om alle vereiste documenten e.d. bij elkaar te krijgen. Henry van zelfhypotheken reageerde steeds heel snel en checkte alles goed ook kreeg ik bruikbare adviezen. Alles lukte en ik bespaarde door veel zelf te doen toch al snel ruim 1500,- vergeleken met andere bemiddelaars. Ik ben heel tevreden over de geboden service.

Jan, 16 maart 2021 om 19:33 Beoordeling: 9


Aanvraag ging over het algemeen erg soepel. Henry Luigjes reageert snel op je vragen, en dat werkt erg fijn. Het zou wel fijn zijn geweest om in één keer alle (extra) benodigde documenten te weten zodat je hiermee direct aan de slag kan. Nu kwamen er vaak nog extra gevraagde documenten, waardoor traject wat langer duurder dan nodig was. Dit zorgde ervoor dat wij alles net binnen de 6 weken hebben kunnen regelen. Al met al fijn geholpen! en zeker aan iedereen aan te raden om gemakkelijk ca. €3000,- te besparen.

Wouter van Bommel, 12 maart 2021 om 16:22 Beoordeling: 8


Ondanks moeilijke periode rondom feestdagen en privé omstandigheden voortvarend geholpen door Sietske. Alles was snel geregeld.

Anoniem, 9 maart Beoordeling 9

De hypotheek geregeld met Dhr. Luigjes. Zeer deskundig en perfect advies gekregen. Altijd goed bereikbaar, daardoor is alles vlot en nauwkeurig geregeld.

Jan Marien Evers, 3 maart beoordeling 10

Zeer deskundig en duidelijk. Duidelijke omschrijving wat aan te leveren en snelle afhandeling per mail. Uiterst tevreden. Dank.

Foka Rouw, 2 maart beoordeling 10

Bekijk ook reviews van de afgelopen jaren:


2020

2019