Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Inzicht en overzicht via budgetcoaching van Moneyworkx

dinsdag, 2 oktober 2012

Ik ben mijn baan kwijt en maak me zorgen: ”Hoelang kan ik mijn gezin nog onderhouden? Mijn maand is langer dan ik kan pinnen! Hoe komen we deze maand door?”

Bovenstaande bezorgde vragen spelen dagelijks door het hoofd van een grote groep Nederlanders

“Het water komt aan de lippen.....” is er ook zo een. Herkent u dit? Blijf er niet mee zitten en schakel de hulp in van een budgetcoach. U voorkomt dat uw financiële situatie uitloopt op een grote schuld waar u niet meer zelf uitkomt!

Inzicht, overzicht, doorzicht met budgetcoaching van Moneyworkx. In drie eenvoudige stappen naar een nieuwe financiële toekomst via budgetcoaching

Een budgetcoach helpt u een nieuwe start te maken. Het budgetcoachingtraject doorloopt u samen. U krijgt zelf weer genoeg kennis en inzicht. Uw financiële zorgen laat u achter.

De budgetcoach begeleidt u om een financieel gezonde huishouding te creëren. U voorkomt dat uw financiële problemen groter worden. Overzicht in een financiële situatie geeft veel rust.

Dat is voor Randolf Mulderij een belangrijke reden om als budgetcoach voor u aan de slag te gaan via zijn eigen bedrijf Moneyworkx.nl. Hij geeft ook gastlessen met het Nibud-project Geldwijs en weet dat daar de basis ligt.

Jongeren geven te makkelijk geld uit

Jongeren verdienen steeds meer geld, maar geven het ook heel makkelijk uit. Deze generatie begint steeds vaker al met grote schulden. Daarnaast is er een steeds grotere groep mensen die niet meer rond kunnen komen met hun maandelijkse inkomen. Dit veroorzaakt grote problemen.

Geldproblemen komen voor in alle inkomensgroepen

Het Nibud deed onderzoek naar de kans op financiële problemen. Daaruit blijkt dat iemands houding en financiële vaardigheden grote invloed hebben op het ontstaan van deze problemen. Gebrekkig financieel beheer en geen behoefte hebben om te sparen, spelen hierbij een rol.

Financiële problemen komen in alle lagen van de bevolking voor. Ook bij tweeverdieners en bij gezinnen met een modaal of boven modaal inkomen. Zeker in deze tijd, waarbij mensen hun baan verliezen. Dan verandert er ineens veel.

Maar ook startende huizenkopers kunnen bij Moneyworkx terecht. Na de koop van een woning is het vaak lastig voor starters om een goed inzicht te krijgen hoe de financiële huishouding er per maand uit komt te zien. De samenwerking met een NVHP Erkend Hypothecair Planner geeft zo deze groep van woonstarters optimaal inzicht, begeleiding en verantwoord financieel gedrag.

FACN is groot voorstander van helder en goed overzicht in financiën en het verbeteren van de financiële weerbaarheid van mensen. Daarom steunen wij de budgetcoaching van Moneyworkx ook van harte!

Wilt u meer weten? Ga naar de website van Randolf Mulderij via www.moneyworkx.nl

Lees ook:


Grip-op-Geld agenda 2013 weer beschikbaar
Stichting LEF ontvangt grote donatie
Huishoudens hebben steeds kleinere buffer
Test je hypotheekkennis

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.