Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

TAF verlaagt tarieven overlijdensrisicoverzekering

dinsdag, 12 juli 2016

TAF heeft weer de premietarieven verlaagd van de TAF overlijdensrisicoverzekering. De verlaging geldt voor de verzekeringen waarbij Credit Life risicodrager is. Met deze tariefsverlaging blijft TAF in staat om in iedere klantsituatie een concurrerend aanbod te doen.

TAF ORV biedt veel keuze
TAF hanteert een generiek model met meerdere risicodragers. Hierdoor is de overlijdensrisicoverzekering van TAF aantrekkelijk voor iedere klant, ongeacht leeftijd of verzekerd kapitaal. Met deze tariefsverlaging blijft TAF in staat om over de hele linie de perfecte combinatie aan te bieden van de beste voorwaarden tegen het scherpste tarief.

Dit wordt onderschreven door MoneyView. In 2016 bekroonden zij de TAF ORV voor het zesde jaar op rij met de maximale score van vijf sterren. Voor zowel prijs als voorwaarden. Dat is uniek. Want geen enkele andere verzekeraar behaalde voor beide criteria de maximale score in één overlijdensrisicoverzekering.

Kenmerken TAF ORV
De voorwaarden van de overlijdensrisicoverzekeringen van TAF wijzigen niet. U kunt blijven rekenen op ruime acceptatiegrenzen, gegarandeerde premie tijdens de looptijd (geen en-bloc) en unieke keuzemogelijkheden voor een dekking op maat.

Premie berekenen en offerte goedkoopste TAF overlijdensrisicoverzekering (orv) met laagste eenmalige afsluitkosten.

* Premie berekenen en offerte TAF overlijdensrisicoverzekering
(afsluitkosten tijdelijk 95,-)

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.