Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

Verbeterde Allianz AOV: kortingactie

donderdag, 8 oktober 2015

Om u opnieuw kennis te laten maken met de verbeterde AOV’s van Allianz, hebben zij gedurende een beperkte periode een aanbod dat u niet mag missen.

De 10 voor 12 korting:

10 maanden premie betalen en 12 maanden dekking krijgen. Vraagt u in de periode van 1 oktober 2015 tot en met 31 december 2015 een AOV bij Allianz aan*, dan betaalt uw het eerste jaar slechts 10/12 van de jaarpremie en krijgt daarmee twee maanden gratis.

Dus houdt de tijd in de gaten. Voor u het weet is het jaar en de kortingsactie van Allianz voorbij.

Allianz staat niet stil. Om hun AOV blijvend te laten meespelen in de top van de markt, heeft Allianz per 1 oktober 2015 een aantal aanpassingen doorgevoerd die hun AOV's nog beter maken.

Allianz Absoluut AOV: Wijziging van de inkomenstoets bij een sommendekking

Bij de Allianz Absoluut AOV hebben zij grenzen gesteld waarboven zij aan de hand van aanvullende financiële gegevens een inkomenstoets doen. U hoeft dus geen financiële gegevens aan te leveren tot en met een verzekerd bedrag van €40.000,- bij beroepsklassen 1 en 2. Bij beroepsklassen 3 en 4 is de grens €25.000,-.

Allianz Absoluut AOV: Verhoging van de maximaal te verzekeren bedragen

Bij de Allianz Absoluut AOV hebben zij de maximaal te verzekeren bedragen verhoogd. Voor de beroepsklassen 1 en 2 is het nieuwe maximaal te verzekeren bedrag €100.000,-. Voor de beroepsklassen 3, 4 en 5 is het nieuwe maximaal te verzekeren bedrag €75.000,-. Ook startende ondernemers kunnen de verzekerde bedragen aanvragen

Uitbreiding loonbegrip

Het loonbegrip is uitgebreid. Ook de fiscaal toegestane afschrijvingen op bedrijfsmiddelen tellen mee als inkomen bij de vaststelling van het verzekerd bedrag.

Verhogingsrecht verruimd

Het percentage waarmee u het verzekerde bedrag zonder medische vragen kunt verhogen, heeft Allianz vastgesteld op 15% (voorheen 10%). Verhogingen zijn mogelijk totdat het maximaal te verzekeren bedrag is bereikt.

Zwangerschapsdekking uitgebreid

De zwangerschapsuitkering voor alle producten van Allianz (met uitzondering van de Allianz Ongevallen Plus AOV) is uitgebreid van 50% naar 100% van het verzekerde bedrag. Het uit te keren bedrag is gebaseerd op een uitkeringsduur van 16 weken.

Meer weten? gebruik het contactformulier >>>

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.