Financieel Adviescentrum
Nederland
Voor alle generaties

Attens Hypotheken: speciaal voor deelnemers Zorg&welzijn

woensdag, 30 september 2015

Attens hypotheken zijn exclusief voor mensen die deelnemen in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW), dat ook de belegger is in deze hypotheken. PFZW is verantwoordelijk voor de pensioenen van ruim 2,5 miljoen (oud-)medewerkers in de sector zorg en welzijn. Doelstelling is dat Attens over vijf jaar een portefeuille heeft van 3 miljard euro.

Nieuw merk, bekende kwaliteit

Nieuw maar toch jarenlange ervaring, want Attens Hypotheken is van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Attens Hypotheken kent dezelfde vertrouwde processen en afhandeling, maar verschilt op acceptatiecriteria.

4 x meer mogelijk

Attens Hypotheken houdt rekening met de bijzondere financiële omstandigheden van mensen in de sector zorg en welzijn. De hypotheken hebben daarom 4 bijzondere kenmerken:
1. Onregelmatigheidstoeslag telt mee
2. Flexibel arbeidscontract telt mee
3. Ouders mogen meetekenen
4. Rentekorting voor energiezuinig huis

Let op!

U kunt vanaf 1 oktober een aanvraag indienen en Attens hypotheken zijn exclusief voor mensen die deelnemen in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW).

In ieder geval moet 1 van de aanvragers deelnemer zijn van dit pensioenfonds; dit mag ook slapend zijn. Bij de zekerheidsstukken in de offerte wordt ook altijd een UPO opgevraagd van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.