Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

De meeste hypotheken moeten via een bemiddelaar worden afgesloten

maandag, 12 augustus 2013

Steeds meer consumenten gaan voor hypotheekadvies naar een financieel planner of een hypothecair planner. Bij deze persoon krijgen zij volledig onafhankelijk hypotheekadvies en financieeel advies.

Het afsluiten van bijvoorbeeld de hypotheek die bij het advies hoort, moet de consument dan zelf regelen.

De meeste hypotheken moeten via een bemiddelaar worden afgesloten (dus niet rechtstreeks bij de geldverstrekker) en dat is dan ook onze rol. U regelt zelf uw hypotheek via ons; wij begeleiden uw gehele hypotheekdossier tot aan de notaris.

Via de service 'execution only' bij het zelf regelen en afsluiten van een hypotheek, komen wij grote groepen (ervaren) consumenten tegemoet die geen behoefte meer hebben aan hypotheekadvies of inhoudelijke bemoeienis van een hypotheekadviseur.

U bespaart via ons direct 1% van het hypotheekbedrag, doordat wij alle hypotheken aanbieden zonder afsluitprovisie.

U betaalt nu tijdelijk* slechts

- 695 bemiddelingskosten voor elke hypotheek


Uw hypotheekofferte aanvragen?
Gebruik dan ons contactformulier of download het offerte aanvraagformulier en vult u dit in. Retourzending kan via mail, fax 0577 - 40 15 15 of via Postbus 10363, 7301 GJ Apeldoorn.


Bij ontvangst nemen wij contact met u op en bespreken de bemiddelingsopdracht en het verdere verloop. U kunt onderaan deze pagina ook uw contactgegevens doorsturen.

TIP om te bepalen of execution only iets voor u is:
AFM brochure hypotheekrisico's
AFM brochure renterisico's
www.weetwatjeweet.nl (zelfkennistest)

Op deze vorm van dienstverlening, is de Gedragscode Hypothecaire Financieringen (CHF norm) van toepassing. Deze gedragscode heeft invloed op de maximale hypotheeksom. Er is geen afwijking mogelijk.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.