Financieel Adviescentrum
Nederland
Voor het hele gezin

WestlandUtrecht Bank stopt hypotheekproductie per 1 december 2012

dinsdag, 27 november 2012

Vorige week is de markt geïnformeerd over opsplitsing van WestlandUtrecht Bank en het voornemen om op korte termijn met de hypotheekproductie onder het label WestlandUtrecht Bank te stoppen.

Vandaag is besloten dat deze productiestop voor nieuwe klanten zal ingaan per zaterdag 1 december 2012.

Wat betekent dit in de praktijk?

Nieuwe hypotheekaanvragen kunnen tot en met vrijdag 30 november 2012 worden ingediend. Deze uiterste datum geldt ook voor aanvragen voor zelfstandig ondernemers. De bij aanvragen voor zelfstandig ondernemers behorende jaarstukken, IB-aangiftes en overige stukken dienen uiterlijk 7 december 2012 door ons te zijn ontvangen.

Reeds ingediende aanvragen en geaccepteerde offertes worden afgehandeld en gepasseerd volgens de normale procedure.

Vanaf 28 november nemen wij geen aanvragen meer in behandeling die nog in 2012 moeten passeren.

Verhogingen en alle omzettingen blijven mogelijk conform bestaand beleid, ook na het stopzetten van nieuwe hypotheekverstrekkingen.

WestlandUtrecht Bank blijft bestaan als organisatie voor het beheer van de hypotheken-, verzekeringen- en zakelijke vastgoedfinanciering-portefeuilles en zal haar dienstverlening op dezelfde manier voortzetten.

Graag wil WU Bank benadrukken dat deze productiestop alleen geldt voor hypotheekaanvragen. U kunt nog steeds spaarproducten en onverpande beleggingsproducten blijven afnemen.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.