Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

Dazure komt met nieuwe nabestaandenverzekering

dinsdag, 27 november 2012

Dazure komt met een nieuwe overlijdensrisicoverzekering: GewoonIdee Nabestaandenverzekering!

Dit wordt de tweede overlijdensrisicoverzekering, naast de GoedIdee Nabestaandenverzekering, welke in eigen beheer is ontwikkeld en geadministreerd.

De GoedIdee Nabestaandenverzekering, welke Dazure in 2008 heeft geïntroduceerd, kent exclusieve voorwaarden zoals premieverlagingen voor nieuwe én bestaande relaties, alsmede de mogelijkheid tot premierestitutie vanuit het premiedepot. De verzekering is daarmee kwalitatief erg sterk, maar behoort daardoor niet altijd tot de scherpste prijs in de markt. Consumenten kiezen momenteel toch vaker voor lage (maand)lasten en minder exclusieve voorwaarden, zodat ze een overlijdensdekking hebben en hun nabestaanden goed kunnen achterlaten.

Met de introductie van de GewoonIdee Nabestaandenverzekering biedt Dazure een duidelijke keuze tussen twee verschillende overlijdensrisicoverzekeringen. De consument (en adviseur) kan op basis van een heldere toelichting over de verschillen in prijs en voorwaarden een keuze maken, voor de verzekering die het beste aansluit bij zijn wensen en behoefte.

Vanaf aankomende week kan geoffreerd worden tussen de GewoonIdee Nabestaandenverzekering en de GoedIdee Nabestaandenverzekering.

Premievergelijk risicoverzekeringen

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.