Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

Website voor eigen woningverkoop vanaf 99 euro

donderdag, 18 oktober 2012

Een huizenverkoper kan via een nieuw initiatie nu zelf op simpele wijze zijn eigen website bouwen die de te verkopen woning op internet volop in de kijkers zet.

Wie de verkoop van zijn woning zélf wil promoten kan hiervoor terecht op de nieuwe website ‘Promoot Het Zelf’.

Als de verkoper niet zelf zijn site wil of kan opzetten, kan dit door de initiatiefnemers achter de site worden overgenomen.

Gratis aanmelding bij zoekmachines

Direct na het maken van de eigen website voor de te verkopen woning wordt door ‘Promoot Het Zelf’ de webpagina aangemeld bij de belangrijkste zoekmachines. Ook worden de belangrijkste socialmedia websites ingezet bij de promotie van de te verkopen van de woning.

Extra inzet via social media

Door het gebruik van socialmedia wordt het makkelijk gemaakt om ook vrienden, familie en kennissen hun steentje bij te laten dragen aan de webpromotie. Hierdoor wordt de zichtbaarheid en vindbaarheid van de te verkopen woning doorgaans aanzienlijk hoger dan in vergelijking met een traditionele verkoop.

Uiteraard wordt een aanvullend pakket aangeboden van raam- en verkoopposter volledig in de stijl van de zelf gemaakt website.

Ook kan er nog aanvullend gekozen worden voor nog beter promotie voor een professionele promotievideo van uw woning gemaakt worden.

Een eigen verkoopwebsite via ‘Promoot Het Zelf’ is al mogelijk vanaf 99 euro.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.