Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

Florius start restschuldcampagne hypotheken

woensdag, 17 oktober 2012

Klanten zijn zich vaak niet bewust van de situatie rondom hun eigen hypotheek. Als een klant niet volledig op de hoogte is of zich zaken niet bewust realiseert, zal hij niet snel in actie komen om maatregelen te nemen om risico’s te verminderen of uit te sluiten rondom de hypotheek.

Restschuld hypotheek

Een groot en actueel risico is dat van restschuld. Steeds meer klanten staan “onder water”, waarbij de hypotheekschuld hoger is dan de waarde van de woning. Florius gaat op een pro actieve manier klanten benaderen door middel van een campagne.

Doel campagne restschuld hypotheek

Het doel van de campagne is klanten bewust te laten worden van de actuele (hypotheek)situatie en waar mogelijk deze klanten aan te zetten om in actie te komen.

Florius wil klanten helpen om te zorgen dat ze niet vastzitten aan hun huis of dat ze na verkoop achterblijven met een (aanzienlijke) restschuld.

Vanaf 16 oktober start Florius Hypotheken met de groep klanten die een groot aflossingsvrij deel heeft in combinatie met het feit dat ze “onder water staan” en daarmee tot de potentieel meest urgente groep behoort. Klanten ontvangen een brief van Florius over het thema restschuld.

Wilt u nu al meer weten? Neem contact met ons op.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.