Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

Hypotheekadvies zonder bemiddeling

donderdag, 27 september 2012

De vergoeding van advies van een Hypothecair planner gaat op basis van urendeclaratie. In sommige situaties beiden wij u tevens de mogelijkheid op basis van een vaste prijs een compleet hypotheekplan te laten maken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

De kosten van een hypotheekplan zijn afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van uw financiële situatie. Meestal is het mogelijk om op basis van een eerste gesprek een indicatie te geven van de totale kosten.

Sommige klanten hebben een eenvoudig te beantwoorden vraag of willen hun huidige hypotheeksituatie opnieuw bekijken met een onafhankelijk hypotheekadviseur; anderen willen graag overgaan tot aankoop of vermogensplanning. Het uurtarief bedraagt in alle situaties € 95,00 exclusief BTW.

Geen producten of verkoop van hypotheken; alleen 'maar' advies

In tegenstelling tot andere hypotheekadviseurs, biedt onze Hypothecair Planner geen financiële producten aan. Er zijn dus geen verdiensten aan en er is geen belang bij de verkoop van producten.

Naast de onafhankelijke hypothecair planners vindt u ook planners bij sommige banken en verzekeringskantoren. Hun bron van inkomsten bestaat uit provisies verkregen uit de verkoop van financiële producten. Conform de wet dienen zij u voorafgaand aan het advies in te lichten over de wijze waarop u voor hun advisering betaalt.

De voordelen van een hypotheek plan op urenbasis

Wat levert het opstellen van een onafhankelijk hypotheek plan u op? In geld uitgedrukt zal het plan u vaak meer besparen dan u aan kosten betaalt. Maar er is meer. Zo heeft u de prettige zekerheid dat u volstrekt onafhankelijk geadviseerd wordt en dat u dus geen producten krijgt aangeboden.

Wel kan de Hypothecair Planner u helpen bij het selecteren van producten die aansluiten bij uw situatie. Deze selectie staat garant voor een uitstekende verhouding van prijs en kwaliteit. Bemiddeling zal niet in de opdracht worden meegenomen, zodat u 100% onafhankelijk hypotheekadvies krijgt.

Adviesgesprek aanvragen

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.