Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

AEGON stopt met 10 procent premieterug regeling

dinsdag, 5 juni 2012

Vanaf 1 september 2012 stopt AEGON met de 10% Premie-terug regeling van het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket. Door de marktontwikkelingen en de toegenomen schadelast is AEGON genoodzaakt om te stoppen met de Premie-terug regeling.

AEGON vindt het ontzettend jammer om te stoppen met deze regeling. Maar toch zien zij geen andere optie.

De afgelopen jaren was het bedrag dat AEGON moest uitkeren aan schades hoger dan de betaalde premies. Tot nu toe heeft AEGON wel volgens de 10% Premie-terug regeling uitgekeerd, hoewel de premie dit niet toeliet. Dit is helaas niet meer mogelijk.

Over deze wijziging ontvangen klanten van AEGON begin juni per brief meer informatie. Voor klanten die nu in aanmerking komen voor de 10% Premie-terug regeling geldt dat ze voor 30 juli 2012 geïnformeerd moeten worden.

Klanten die vanaf 1 september een Woon- & VrijeTijdpakket afsluiten, geldt dat ze geen recht meer hebben op de 10% Premie-terug regeling.

AEGON klanten hebben over de verschuldigde premie tot 1 september 2012 nog wel recht op de 10% Premie-terug regeling. Zoals u van AEGON gewend bent, ontvangen klanten hierover in maart 2013 bericht van AEGON.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.