Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Verbeteringen Florius Profijt Hypotheken

maandag, 4 juni 2012

Vandaag introduceert Florius een aantal verbeteringen in haar voorwaarden. Florius is een onderdeel van ABN AMRO. Bij Florius kun je een levensverzekering of hypotheek afsluiten en risico’s verzekeren. Deze financiële dienstverlener is gespecialiseerd in hypotheken. Florius werkt uitsluitend met bemiddelaars.

Florius wil klanten graag onbezorgd laten wonen.

Daarbij past een hypotheek die meebeweegt met het leven. Er doen zich gebeurtenissen voor, waarbij de klant de behoefte heeft om zijn hypotheek aan te passen. Met deze ruimte kunnen klanten hun maandlasten verlagen.

Verbeterde voorwaarden Florius hypotheek

Extra boetevrij aflossen

Vanaf vandaag kunnen Florius klanten extra boetevrij aflossen uit eigen middelen.

Voorwaarde eigen middelen

De extra terugbetaling dient de klant uit eigen middelen te voldoen, die hij verkregen heeft uit bijvoorbeeld een erfenis, schenking, loterij, uitkering uit een verzekering, spaargeld of (onbelaste) gouden handdruk.

De extra aflossing kan natuurlijk ook komen vanuit een salarisverhoging, vakantiegeld of een dertiende maand.

Sluit de klant de hypotheek (gedeeltelijk) over, dan blijft de bestaande boeteregeling van kracht. Want in dit geval financiert de klant de aflossing met geleend geld.

Maandelijkse incasso voor aflossingsvrije hypotheek

Vanaf vandaag heeft de klant de mogelijkheid om een bedrag in één keer te betalen aan Florius als extra aflossing van de hypotheekschuld. Heeft de klant een aflossingsvrije hypotheek, dan kan hij zelfs kiezen voor een maandelijkse automatische incasso. Het minimale bedrag hiervoor bedraagt 25 euro per maand. Verder kan de klant zelf aangeven hoe hoog het bedrag moet zijn. Hij kan ook eenvoudig de incasso weer wijzigen of stopzetten als hij dat wil.

Florius hypotheken bieden wij aan

* zonder afsluitprovisie
* zonder doorlopende provisie
* zonder 1% afsluitkosten
* zonder inkoopkosten


Informatie of contact

Interesse gewekt? Stuur uw bericht of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief).

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.