Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

Zelf je huis verkopen? Eigen advertentie via JAAP.nl

woensdag, 30 mei 2012

JAAP.NL start met een nieuwe campagne: Verkoop zelf je huis! JAAP.NL is dé huizensite waar particulieren zelf hun huis te koop of te huur kunnen aanbieden.

Zelf je huis verkopen scheelt een hoop makelaarskosten en men kan de advertentie zelf invullen en wijzigen.

Wanneer er een woning geplaatst wordt op JAAP.NL , wordt deze automatisch doorgeplaatst op Huizenzoeker.nl én Speurders.nl. Hierdoor bereikt men met de advertentie van de woning een miljoenenpubliek!


Ook makelaars kunnen hun aanbod op de site zetten en spidert JAAP huizen van andere websites, waardoor het huizenaanbod op JAAP.NL zo compleet mogelijk is.

JAAP.NL is de nummer 1 met het grootste aanbod koopwoningen, heeft 900.000 unieke bezoekers per maand en 15 miljoen pageviews.

Je huis verkopen of verhuren kun je zelf!

Bij JAAP.NL kun je zelf je huis te koop of te huur aanbieden! Je kunt alle informatie voor je advertentie zelf invullen en wijzigen. Een makelaar is dus niet meer nodig! Plaats nu heel simpel jouw woning op JAAP.NL en bereik daarmee héél gericht een miljoenenpubliek.

"In 2011 gingen al meer dan 8.000 consumenten jou voor met het verkopen van je eigen huis."


De bezoekers die zelf hun huis verkopen via JAAP.NL, kopen hun woningadvertentie via de JAAPshop voor 1, 3, 6 of 12 maanden.

Aanvullend kunnen ze kiezen voor een Spotlight, wat ervoor zorgt dat de woning hoger in de resultatenpagina komt, en een huizenmail, waarbij de woningen worden opgenomen in de dagelijkse huizenmailing.

Daarnaast heeft de JAAPshop producten zoals een TE KOOP bord, complete restyling, Funda vertoning, een boek met tips en een woningvideo.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.