Financieel Adviescentrum
Nederland
Voor het hele gezin

De Aankoopstrateeg, no cure no pay

woensdag, 11 april 2012

Het kopen van een huis is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven, daarom is het verstandig om hierbij de expertise van bijvoorbeeld De Aankoopstrateeg in te schakelen.

“Onze expertise is uw voordeel”.

Door de kennis en ervaring van De Aankoopstrateeg van de woningmarkt en strategische prijsonderhandelingen, kunnen zij uw droomhuis doorgaans tegen een zo scherp mogelijke prijs voor u aankopen.

Het voordeel dat zij voor u weten te behalen is vaak het dubbele van wanneer u de onderhandelingen zelf zou doen. Hierdoor kost het inschakelen van De Aankoopstrateeg u uiteindelijk niets, maar levert het u juist geld op.

De Aankoopstrateeg begeleidt de prijsonderhandelingen voor u.

Doordat zij op basis van no cure no pay werken betaalt u hen enkel een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de aankoopprijs van de woning. Zij zijn daardoor, net als u, erbij gebaat dat u zo min mogelijk voor uw nieuwe huis betaalt.

Valt een woning buiten uw budget, omdat bijvoorbeeld de hypotheek die u kunt krijgen te laag is, dan is het soms mogelijk om door hun bemiddeling de aankoopprijs wel binnen uw budget te krijgen.

Lees ook artikel in Stedendriehoek over De Aankoopstrateeg

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.