Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Groene ASN Bank blijft het goed doen

donderdag, 15 maart 2012

De duurzame ASN Bank kan terugkijken op een goed jaar. De bank boekte de hoogste nettowinst in haar bestaan: ruim 51,1 miljoen euro (+18,6 procent) ten opzichte van 2010. Het aantal klanten steeg in 2011 met ruim 58.000 tot meer dan 575.000 (+11,3 procent). Daardoor nam ook het spaar- en betaaltegoed duidelijk toe.

De toevertrouwde middelen groeiden met 1 miljard euro tot bijna 9 miljard euro (+12,2 procent).

De ASN Bank streeft naar een miljoen klanten.

Sinds haar oprichting in 1960 streeft de ASN Bank naar een duurzame, rechtvaardige samenleving. Een samenleving waarin mensen vrij zijn hun eigen keuzes te maken, zonder dat dit ten koste gaat van anderen. Een samenleving zonder armoede, waarin iedereen onderwijs kan volgen en beschikt over goede huisvesting en gezondheidszorg. Van deze visie is hun missie afgeleid.

Open hier uw ASN spaarrekening

Missie ASN Bank
Ons economische handelen is erop gericht de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen. Daarom draagt ASN Bank bij aan veranderingen die zijn bedoeld om een einde te maken aan processen waarvan de nadelige gevolgen:

* worden verschoven naar toekomstige generaties, of
* worden afgewenteld op het milieu, de natuur en kwetsbare bevolkingsgroepen.

Daarbij verliest ASN Bank niet de noodzaak uit het oog om voor haar klanten een goed rendement te realiseren. En om als bank een financieel resultaat te behalen dat op lange termijn ons gezonde voortbestaan waarborgt.

Veilig sparen bij de ASN Bank
Al sinds 1960 is de ASN Bank een transparante, duurzame en financieel kerngezonde bank. De ASN Bank is met bijna een half miljoen klanten en 7,5 miljard aan toevertrouwd vermogen (december 2009) de grootste duurzame bank van Nederland. Een betere wereld voor mens, dier en milieu is onze belangrijkste drijfveer. En dat natuurlijk in combinatie met een eerlijk financieel rendement voor onze klanten. Duurzaam bankieren betekent voor ASN Bank ook dat zij zich bewust niet bezighouden met dubieuze investeringsproducten. Juist door die producten zijn er banken in de problemen geraakt.

Open hier uw ASN spaarrekening

Organisatie ASN Bank
De ASN Bank is de grootste duurzame bank van Nederland en onderdeel van SNS REAAL.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.