Financieel Adviescentrum
Nederland
Voor alle generaties

Alleen maar hypotheekadvies als dienstverlening

donderdag, 1 maart 2012

De hypothecair planner kent niet alleen alle producten en fiscale regels, maar is vooral een hypothecair adviseur die u kunt vertrouwen. Waarvan u als klant kunt weten én zult ervaren dat deze hypotheekadviseur echt in uw persoonlijke situatie is geinteresseerd.

Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico's. Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen.

Bij de Erkend Hypothecair Planner staat uw situatie en hypotheek centraal.

Continu veranderen er regels op juridisch en fiscaal gebied. Om bij te blijven en kennis te vergaren is permanente educatie dan ook het sleutelwoord.

De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en wensen. Ook maakt hij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn.

De Erkend Hypothecair Planner is altijd op de hoogte van alle regelgeving.

De studie hypothecair planner is gebaseerd op een verbreding en verdieping van de vakinhoudelijke kennis op het gebied van hypothecaire planning waarin het met name gaat om de vertaalslag te kunnen maken richting cliënten. Behalve onderwerpen als juridische en fiscale uitgangspunten voor advies, de fiscus en de eigen woning, huwelijkgoederen- en erfrecht komen ook sparen en beleggen en de ondernemer en DGA uitgebreid aan bod.

Na de opleiding is de hypothecair planner in staat om de hypotheek het uitgangspunt te laten zijn in een volledig financieel plan. De klant staat hierbij centraal en de hypotheek kan aansluiten bij de verschillende financiële behoeften van de klant in de diverse levensfasen.

Kennis is macht en zeker in de complexe financiële adviespraktijk.

Lees ook kosten en werkwijze Erkend Hypothecair Planner

Wilt u een afspraak maken met onze Hypothecair Planner (Remko Grijm)? Laat dan uw gegevens achter of bel hem rechtstreeks op 06 - 5105 9949.

U kunt dan met elkaar persoonlijk bespreken hoe en of u verder wilt gaan met het daadwerkelijk plannen.De vergoeding van advies van een Hypothecair planner gaat op basis van urendeclaratie. In sommige situaties beiden wij u tevens de mogelijkheid op basis van een vaste prijs een compleet hypotheekplan te laten maken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

De kosten van een hypotheekplan zijn afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van uw financiële situatie. Meestal is het mogelijk om op basis van een eerste gesprek een indicatie te geven van de totale kosten.

Sommige klanten hebben een eenvoudig te beantwoorden vraag of willen hun huidige hypotheeksituatie opnieuw bekijken met een onafhankelijk hypotheekadviseur; anderen willen graag overgaan tot aankoop of vermogensplanning.

Geen producten of verkoop van hypotheken; alleen 'maar' advies

In tegenstelling tot andere hypotheekadviseurs, biedt onze Hypothecair Planner geen financiële producten aan. Er zijn dus geen verdiensten aan en er is geen belang bij de verkoop van producten.

Naast de onafhankelijke hypothecair planners vindt u ook planners bij sommige banken en verzekeringskantoren. Hun bron van inkomsten bestaat uit provisies verkregen uit de verkoop van financiële producten. Conform de wet dienen zij u voorafgaand aan het advies in te lichten over de wijze waarop u voor hun advisering betaalt.

De voordelen van een hypotheek plan op urenbasis

Wat levert het opstellen van een onafhankelijk hypotheek plan u op? In geld uitgedrukt zal het plan u vaak meer besparen dan u aan kosten betaalt. Maar er is meer. Zo heeft u de prettige zekerheid dat u volstrekt onafhankelijk geadviseerd wordt en dat u dus geen producten krijgt aangeboden.

Wel kan de Hypothecair Planner u helpen bij het selecteren van producten die aansluiten bij uw situatie. Deze selectie staat garant voor een uitstekende verhouding van prijs en kwaliteit. Bemiddeling zal niet in de opdracht worden meegenomen, zodat u 100% onafhankelijk hypotheekadvies krijgt.

Adviesgesprek aanvragen

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.