Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

PetPlan huisdierverzekering betaalt dierenarts

maandag, 23 januari 2012

Bijna de helft van alle huishoudens heeft een huisdier. Steeds meer mensen verzekeren hun metgezel. De kosten van de dierenarts kunnen fors oplopen, soms wel tot zelfs duizenden euro’s. Met Petplan worden de kosten van de dierenarts vergoed en is het huisdier verzekerd van de beste medische zorg. Bijna driekwart van de Petplan verzekerden claimt minimaal eens per jaar.

Petplan is gespecialiseerd in huisdierverzekeringen en werkt onder volmacht van Unigarant. De klant heeft keuze uit 3 Zorgpakketten en 4 aanvullingen. Uitgebreide informatie op PetPlan.nl

Al meer dan 1 miljoen hondeneigenaren kozen voor een huisdierverzekering bij Petplan. Met de Petplan Zorgverzekering worden de kosten van de dierenarts vergoed.

Met de Petplan huisdierverzekering kun je terecht bij alle dierenartsen in Nederland.

Wanneer jouw huisdier betrokken raakt bij een ongeval, een aandoening krijgt, ziek wordt of voor preventieve zorg naar de dierenarts moet vergoedt Petplan de kosten. Bereken de premie.

De kosten die je vergoed krijgt worden bepaald door het Zorgpakket dat je hebt afgesloten. Je kunt de Petplan hondenverzekering direct simpel online afsluiten bij Petplan.

Lees ook eens de tips online afsluiten huisdierverzekering op onze website www.simpelverzekeren.nl.

andere huisdierenverzekeringen:

Proteq huisdierenverzekering
OHRA Huisdierenverzekering

Vergelijk huisdierenverzekeringen altijd

Zoals dit eigenlijk voor elke verzekerings geldt, is het ook bij een huisdierenverzekering belangrijk om eerst een aantal huisdierverzekeringen met elkaar te vergelijken. Dit geeft een goed beeld van wat er allemaal speelt bij een huisdierenverzekering. Wat kost een huisdierenverzekering en wie biedt de goedkoopste verzekering en de beste dekking. Het vergelijken van de premie is erg eenvoudig online te doen.

Bepaal wat je wilt verzekeren met de huisdierverzekering

Voor je een huisdierenverzekering afsluit, is het goed eerst vast te stellen wat je nu eigenlijk wilt verzekeren. Voor welke dekking kies je en wat wil je hiervoor betalen. Kortom welke huisdierenverzekering is het beste geschikt voor zowel jouw als jouw huisdier.

Dekking huisdierverzekering bepalen

De premie van een huisdierenverzekering is afhankelijk van de hoogte van de dekking. Let echter niet alleen op de hoogte van de dekking maar ook op de voorwaarden van de dekking. Vergelijken van huisdierverzekeringen is zinvol. Je hebt niets aan een hoge dekking met slechte voorwaarden en omgekeerd.

Eigen risico huisdierverzekering

De premie voor een huisdierenverzekering wordt meestal lager als er een eigen risico in de verzekering is opgenomen. Buiten dat het eigen risico de premie kan verlagen, moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van dit eigen risico. Let dus op of de verzekering die je wilt afsluiten een eigen risico heeft.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.