Financieel Adviescentrum
Nederland
Voor het hele gezin

NN verzekeringen goedkoper via tussenpersoon

dinsdag, 13 december 2011

Nationale-Nederlanden is begonnen met de directe verkoop van polissen via internet en telefoon. Als eerste zijn de woonverzekeringen aan de beurt. Het intermediair mag de concurrentie aangaan met een 7% lagere nettopremie.

In die nettopremie zit geen provisie of assurantiebelasting.

Het is de klant die het kanaal kiest waarlangs hij de polis wenst te sluiten, benadrukt NN: "via een tussenpersoon of direct bij Nationale-Nederlanden via internet en telefoon".

Door de 'netto' premie die een tussenpersoon kan aanbieden 7% lager te maken dan de prijs voor klanten die de verzekeringen direct bij NN sluiten, "hebben we het extra aantrekkelijk gemaakt om via u de verzekeringen af te sluiten", zo meent de verzekeraar het intermediair tegemoet te komen.

De vier woonverzekeringen van Nationale Nederlanden zijn nieuw ontwikkeld, naast de woonverzekeringen die onderdeel uitmaken van het al langer bestaande ZekerheidsPakket Particulieren.

Voor schadeclaims kan de klant zich tot de tussenpersoon wenden of direct bij de verzekeraar NN terecht. NN rekent voor de nieuwe producten geen administratie- en poliskosten; bovendien zijn de polissen dagelijks opzegbaar.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.