Financieel Adviescentrum
Nederland
Voor het hele gezin

Financieel Dagblad tipt FACN

dinsdag, 15 november 2011

Het Financieele Dagblad van zaterdag bevat een stuk onverholen reclame voor rechtstreeks door de klant betaald financieel advies. "Ik snap best dat tussenpersonen en financieel adviseurs niet van de wind leven, maar het lijkt erop dat de financiële adviesmarkt voornamelijk door profiteurs wordt bevolkt", schrijft zzp'er Berber Paarlberg die haar tussenpersoon inruilde voor een adviseur die werkt op basis van uurtarief en zich daar zeer tevreden over toont.

Paarlberg: "Ik wilde eindelijk eens een advies waarbij het gewin van de adviseur niet aan de orde is. Ik wil iemand die alleen maar in het belang van mij en mijn gezin adviseert en de trucs en adders onder het gras niet alleen kent, maar ook met mij deelt. Iemand die analyseert hoe ik mijn geld veilig en toch met optimaal rendement kan wegzetten en wat we moeten doen om financiële malaise na arbeidsongeschiktheid en overlijden af te dekken. Dat kost geld. Maar tussenpersonen en mijn eigen onkunde kosten me meer geld, zo blijkt."

In het artikel in het FD tipt Paarlberg Financieel Adviescentrum Nederland:

"We krijgen een overlijdensrisicoverzekering geadviseerd, inclusief richtlijnen en meest gunstige verzekeraar. Veel verzekeraars sluiten alleen polissen af via tussenpersonen zo blijf je veroordeeld tot tussenpersonen en provisie. Onze adviseur tipt het Financieel Adviescentrum Nederland, een transparant werkende tussenpersoon die slechts eenmalig bemiddelingskosten berekent."

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.