Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Even wat leuks: dierendagspecial, leuke kortingen

woensdag, 28 september 2011

In deze tijd van allerlei negatieve berichten over crisis, minder hypotheekaanvragen, lagere huizenverkopen, gesteggel tussen banken en NHG, te lage hypotheek verstrekkingen voor starters en noem maar op, proberen wij gewoon even wat leuks te melden. Ontspanning is goed voor geest en lijf, zullen we maar zeggen!

Dierendag specials; leuke online akties en kortingen voor dierendag. Ontvang leuke gadgets voor je huisdier of aantrekkelijke kortingen op producten voor je huisdier, speciaal voor dierendag.

Dierendag staat voor de deur en alle huisdieren worden weer lekker verwend. Daarom hebben wij voor jou een selectie gemaakt van de leukste acties rond dierendag, interessante kortingen en gadgets die je niet mag missen.

Bekijk op deze pagina de verschillende akties speciaal voor dierendag en bestel online wat leuks voor jezelf en je huisdier bij het afsluiten van een huisdierverzekering of proefbestelling.


Hart voor Dieren: ontvang een gratis luxe hangmat voor de kat, of gratis Kong Wobbler!

Hart voor Dieren is een magazine boordevol informatie en nieuws over huisdieren. Bestel nu dit magazine met een tijdelijke interessante actie. Je ontvangt bij 6 nummers t.w.v. 15 een luxe hangmat voor de kat.
bestel nu

Medpets: Bij elke bestelling een speeltje cadeau!

Medpets.nl is de eerste online dierenarts en apotheek in één! Bij Medpets.nl kunnen eigenaren van honden, katten en paarden diergeneesmiddelen en dieetvoer goedkoop online bestellen. Dit voor zowel diergeneesmiddelen op recept als vrij verkrijgbare middelen. Tijdelijk ontvang je bij elke bestelling een gratis speeltje voor je huisdier.
bestel nu

Zooplus: 10% Korting voor alle nieuwe klanten!

Zooplus heeft een groot aanbod van dierenbenodigdheden en dierenvoeding. En alle nieuwe klanten krijgen automatisch 10% korting op hun eerste aankoop. Let op! Alleen via onze link krijg je 10% korting.
bestel nu

Me and My Dog lifestyle abonnement

Bestel nu hét magazine voor hondenliefhebbers.
bestel nu

OHRA: Huisdierenverzekering met Zooplus cadeaubon ter waarde van 25,-

Je ontvangt bij het afsluiten van een OHRA huisdierenverzekering een Zooplus waardebon van 25,-.
Bereken premie

Petplan: Huisdierenverzekering

Petplan is volledig gespecialiseerd in het verzekeren van honden, katten en konijnen en is wereldwijd de grootste huisdierenverzekeraar. Petplan komt vaak als beste en goedkoopste uit de vergelijkingen en is daarom zeker interessant om te promoten.
Bereken premie

Proteq Dier & Zorg: Huisdierenverzekering

Proteq heeft de huisdierenverzekering met de meest complete dekking. Een aanrader.
Bereken premie

Verzekeruzelf.nl: Huisdierenverzekering

Verzekeruzelf.nl is aanbieder van o.a. huisdierenverzekeringen. Uniek aan deze verzekeraar is, dat er naast de honden én kattenverzekeringen, ook verzekeringen voor paarden (recreatief) wordt aangeboden!
Bereken premie


« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.