Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

Beoordeling hypotheekadviseur FACN

dinsdag, 3 mei 2011

Op onze website staan klantervaringen, beoordelingen en recensies gepubliceerd door en van onze klanten. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen en recensies zijn alle authentiek.

De beoordelingen variëren van beoordeling over hypotheekadvies, afsluiten van verzekeringen, afsluiten van hypotheken en enkele bemiddeling (execution only).

Lees hieronder de meest recente beoordelingen van onze klanten met onze service en dienstverlening bij het afsluiten van hun hypotheek of verzekering:

Adriaan V., 3 mei 2011 06:01

Zeer snelle, efficiente afwikkeling van onze hypotheekaanvraag. Veel en laagdrempelig (email)contact gehad met Remko. FACN werd ons aangeraden en FACN heeft ons absoluut niet teleurgesteld. Volgens mij zoals financieel advies hoort te zijn: weinig franje, efficient en resultaatgericht.

Rachid, 2 mei 2011 20:35

De medewerkers van FACN zijn erg klantvriendelijk en behulp zaam. Ze reageren altijd en snel op email en je kunt ze telefonische ook goed bereiken. Ik raad ze aan als hypotheekadviseur of voor een verzekering.

Wilt u meer weten over FACN, kosten en diensten? Stuur dan uw bericht.

Lees hier alle beoordelingen.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.