Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Nu tijdelijk 0,2% korting bij SNS Plafondrente Hypotheek

vrijdag, 29 april 2011

Vanaf maandag 2 mei start SNS Bank met een nieuwe actie. Het is nu extra gunstig om een SNS Plafondrente Hypotheek af te sluiten: het renteplafond is namelijk tijdelijk met 0,2% verlaagd! Zo kunt u profiteren van een variabele rente met tegelijkertijd zekerheid door het scherp geprijsd renteplafond. Via FACN betaalt u 0% afsluitkosten aan SNS!

SNS Plafondrente Hypotheek

Wat houdt de SNS Plafondrente Hypotheek nu precies in? Met een SNS Plafondrente Hypotheek kiest u voor een variabele rente met een renteplafond. De variabele rente stijgt daarmee niet verder dan het afgesproken minimum, het renteplafond. Een ideaal aanbod in de huidige hypotheekmarkt! Lees hier alle details over de SNS Plafondrente.

Wat zijn de voordelen voor u als klant?

Op het moment dat de variabele rente daalt onder het afgesproken renteplafond, dalen de maandlasten mee. Maar als de rente stijgt, betaalt u nooit meer dan het afgesproken renteplafond. Zo weet u altijd wat de maximale maandlasten kunnen zijn en profiteert u van lage maandlasten wanneer de rente daalt. Zo geniet u van een variabele rente en zekerheid!

Scherp rentetarief

Met de SNS Plafondrente Hypotheek kunt u zeker zijn van een scherp tarief. Voor de actievoorwaarden en de advieswijzer verwijzen wij u graag naar ons contactformulier .

0% afsluitkosten

Via ons kunt u de SNS Plafondrente Hypotheek afsluiten zonder 1% afsluitkosten; bespaar extra en eenvoudig.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.