Financieel Adviescentrum
Nederland
Voor alle generaties

Levensverzekering militairen, goed aanbod en vergelijk

Wij hebben voor u als militair diverse artikelen beschikbaar (o.a. Missie Afghanistan) over overlijdensrisicoverzekeringen, dekking en militaire missie. Vraag er gerust naar.

De meeste overlijdensrisicoverzekeringen en levensverzekeringen geven in haar voorwaarden aan gehouden te zijn tot ‘enige uitkering’ bij het overlijden van een militair of defensiepersoneel. Andere aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen, geven aan 'het te moeten kunnen verhalen op Defensie'. Ingewikkeld, wij hebben het voor u helder op rij.

Overlijdensrisicoverzekeringen en levensverzekeringen speciaal voor militairen.

Met de Verzekeringskamer hebben verzekeraars in het Verbond van Verzekeraars het volgende afgesproken:

* de dekking voor militairen en defensiepersoneel tijdens missie uit te keren conform de verzekerde dekking
* de verzekeraar zal géén beroep doen op Groot Molest of Bijzondere Overlijdensgevallen zoals beschreven in de reguliere voorwaarden van de overlijdensrisicoverzekering
* de verzekerde risicodekking bedraagt maximaal € 400.000,- per verzekeraar die uitkeert
* meestal aanvullende voorwaarde dat het een vredesmissie betreft.

Indien de overlijdensrisicoverzekering of levensverzekering géén molestclausule kent in haar voorwaarden, kan deze ook als 'losse ORV' gesloten worden. Vraag ons naar de voorwaarden van de verzekeraar.

Hebt u vragen over een ORV voor militairen? Mail of bel ons op 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief)

n.b. Partijen als TAF, Hypotrust en NHP, die allen de overlijdensrisicoverzekering in samenwerking met verzekeraar Quantum Leben in Liechtenstein aanbieden, accepteren géén militairen!

Vraag ons een Premievergelijk risicoverzekeringen militairen van verzekeraars die dekking geven bij overlijden tijdens een militaire missie.

Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.