Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

Startershypotheek

Ben je starter op de hypotheekmarkt en sta je op het punt om je eerste woning te kopen? Bij Financieel Adviescentrum Nederland (FACN) profiteer je van dubbel voordeel bij het afsluiten van je eerste zgn. Startershypotheek.

De werkwijze van FACN is uniek, omdat je bij FACN precies weet wat de advieskosten zijn!

Als starter op de woningmarkt kun je bij FACN profiteren van dubbel voordeel bij het afsluiten van een hypotheek:

1. Je kunt een 25% hogere hypotheek afsluiten dan normaal. Voorwaarde is wel dat je ouders zich als medeschuldenaar aan de hypotheek verbinden.

2. FACN is een onafhankelijke hypotheekverstrekker. Om dit te bewijzen verwerkt FACN elke aflossingsvrije hypotheek tegen een vaste kostenvergoeding vanaf € 750,00. Al het meerdere dat FACN van de hypotheekverstrekker aan provisie ontvangt, betaalt FACN aan jou terug, ongeacht de hoogte van de hypotheek of de hypotheekverstrekker. Dit kan je soms duizenden euro’s voordeel opleveren!

Daarnaast helpen we je bij alle informatie en uitleg over de Starterslening in jouw gemeente en informatie over Koopsubsidie. Bekijk ook eens aanbod woningen met starterslening .

Koopsubsidie of starterslening? Lees hier de wetswijziging Koopsubsidie per 1-1-2009

Er zijn dus twee subsidieregelingen waarmee je voordeliger een woning kunt kopen: koopsubsidie en starterslening.

De Koopsubsidie is landelijk vastgesteld en is interessant voor mensen met een bruto maandinkomen tussen € 1.157 en € 2.662.

De Starterslening is ruimer dan de Koopsubsidie maar de voorwaarden verschillen per gemeente. De Starterslening is ook interessant voor mensen met een bruto maandinkomen boven de €2.623. Klik voor deelnemende gemeenten Starterslening.


Meer weten over onze Startershypotheek actie of de werkwijze van FACN? Of wil je gewoon goed starters hypotheekadvies? Neem vrijblijvend contact contact met ons op.

Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.